Home » Nieuws » Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen / Voetbal zomeractie

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen / Voetbal zomeractie

20863274_1462303237186185_5281615348367143723_o

 

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen uit Genemuiden is een financieel adviesbureau uit Genemuiden. Met een groot team van specialisten voor particuliere- en bedrijfsverzekeringen, hypotheken en belastingadviezen, geeft Boudesteyn deskundig advies en ondersteuning op financieel gebied.

Daarnaast levert Boudesteyn ieder jaar weer een mooie bijdrage, in de vorm van sponsoring, aan verschillende goede doelen, evenementen en sportverenigingen. Daar ontstond het idee om deze zomer een leuke voetbalactie op te zetten. Een actie waarbij zowel de sporters als de voetbalverenigingen profijt van hebben.

Bij deze actie zijn wij een samenwerking aangegaan met Sport-Inn Zwolle.
Iedereen die een verzekeringspakket afsluit bij Boudesteyn, ontvangt een Sport-Inn cadeaubon t.w.v. € 40,-. De voetbalclub krijgt daarnaast een bedrag van € 10,-.

We maken gebruik van social media, flyers en een mailing om deze actie zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Daarnaast hebben we verschillende Zwolse voetbalclubs die Boudesteyn sponsort gevraagd om mee te doen en gebruik te maken van hun communicatiekanalen.

Wilt u meer weten over deze Boudesteyn actie? Ga dan naar: http://boudesteyn.informeert.nl/over-ons/landing/voetbal-cadeaubonactie.

 

Boudesteyn voetbalactie poster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.