Contentmarketing

Contentmarketing

Contentmarketing is een strategische benadering van de markt, gefocust op het creëren en verspreiden van waardevolle, relevante en structurele content. Het doel daarvan is om een gewenst publiek aan te trekken en te behouden met als resultaat het verkrijgen van nieuwe klanten. Het omvat alle soorten marketing, waarbij informatie wordt verspreid richting de doelgroep. Het zijn vaak teksten, plaatjes en video’s die verspreid worden via diverse communicatiekanalen (bijvoorbeeld de website en social media).

Het vaststellen van een succesvolle content strategie kan bepalend zijn voor de binding en het positieve gevoel die uw doelgroep met uw bedrijf heeft en krijgt. De inspanningen zijn gericht op het verleiden van prospects om een volgende stap te zetten in de ”customer adventure”.

     ”Een goed verhaal verspreid zichzelf”

Een goed verhaal verspreid zichzelf. Het is van belang om ervoor te zorgen dat de informatie die uw doelgroep nodig heeft m.b.t. uw organisatie zichtbaar is bij deze doelgroep. De zichtbaarheid kunt u realiseren door verschillende communicatiekanalen op de juiste manier in te zetten. Contentmarketing is een langdurige strategie, waarbij de focus ligt op het bereiken, binden en blijven boeien van de doelgroep. Een vastgesteld content strategie is bepalend voor het succes van uw bedrijf. De strategische gedachte hierachter is dat wanneer u structureel en consequent te werk gaat met de communicatie van uw bedrijf, men uw bedrijf gaat zien als een betrouwbare organisatie met waardevolle informatie. Met de content van uw bedrijf is het mogelijk om vertrouwen op te wekken en sympathie te verkrijgen. Eén van de doelstellingen is dan ook het verkrijgen van merkvoorkeur, merktrouw en mond-tot-mondreclame door het publiek.

Brand4life helpt u graag met uw contentmarketing. In overleg stellen wij een plan op die als leidraad zal dienen voor de inhoud van uw content en de strategie die u gaat voeren om de communicatiekanalen die u hebt op de juiste manier toe te passen.

Wilt u meer weten over wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek of het opvragen van een offerte.

 

Contactformulier

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Ik heb kennis genomen van het privacybeleid en ik geef toestemming voor het gebruik van mijn gegevens zoals omschreven in deze verklaring.