Drukwerk

Drukwerk

U zoekt naar mogelijkheden om reclame te maken voor uw bedrijf? Veel gaat tegenwoordig online. Maar u beseft ook dat uw doelgroep niet altijd online aanwezig is. U gaat toch op zoek naar andere manieren om uw doelgroep te bereiken en denkt aan het uitdelen van flyers of folders. Flyers of folders die u bijvoorbeeld wilt uitdelen tijdens een evenement of die u laat bezorgen met de post.

Flyers & folders

Als u hebt besloten om een flyer of folder uit te delen, dan moet dit nog wel ontworpen worden. Hier heeft u een professioneel bedrijf voor nodig die dit voor u kan realiseren. Wij zijn de partij die u hierbij kan helpen.

Laat ons uw flyer of folder ontwerpen. Wij hebben betaalbare prijzen en besteden erg veel aandacht aan de service en kwaliteit die we leveren. Ook kunt via ons uw reclamemateriaal bedrukken. Van A tot Z bent u bij ons op het juiste adres.

Brochures

In een digitale tijdperk behoudt drukwerk nog steeds zijn positie en waarde. Brochures en folders hebben nog steeds een sterke toegevoegde waarde als marketingmiddel. In veel situaties zijn dit ideale marketingmiddelen om een specifieke boodschap over te brengen op een doelgroep. Dit op een kostenefficiënte manier. Of je nou over je diensten en producten wilt communiceren of aandacht wilt besteden aan een specifieke actie of evenement, een brochure of folder is uitermate geschikt om in te zetten om een boodschap over te brengen.

Afhankelijk van de behoefte, kijken wij met u wat het meest geschikt is voor u om in te zetten als marketingmiddel. Wellicht dat een folder geschikt is, of juist een brochure.. misschien kunt u ook wel een flyer gebruiken. We gaan er goed voor zitten en bepalen de wensen en behoeften. Wellicht weet u al wat u wilt en waarom.. dan gaan we direct over tot productie en realisatie van een mooi product met een boodschap die goed overkomt.

 

Menukaarten

Wij ontwerpen menukaarten, lunchkaarten en drankkaarten in verschillen maten en vormen. U kunt denken aan bijvoorbeeld ingebonden menukaarten met een beschermlaag. Een menukaart ziet bijna iedere klant van uw restaurant of horecabedrijf. Daarom moet deze er goed en verzorgd uitzien. Wij ontwerpen kwaliteitskaarten die passen bij uw bedrijfsidentiteit en langdurig goed blijven.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor uw menukaart. Dit kan als boekje gerealiseerd worden of in een plastic mapje. Wij adviseren u graag over wat het het meest geschikt is voor uw bedrijf en uitstraling.

Drankkaart

Een drankkaarten wordt vaak los van de gewone kaart gebruikt en in een standaard of houder op de tafels geplaatst. Drankkaarten worden gedrukt op het door u gewenste formaat en duurzaam gelamineerd voor binnen en buitengebruik voor bescherming van de kaart.

Afhaalfolder

Ook kan het zijn dat u een afhaalfolder wilt laten ontwerpen. Ook deze kunnen we in verschillende vormen en maten ontwerpen. Voor de bedrukking kunt u ook kiezen uit verschillende soorten materiaal. Wij denken graag met u mee over het ontwerpen en de realisatie van de folder.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek of voor het opvragen van een offerte.

Contactformulier

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Ik heb kennis genomen van het privacybeleid en ik geef toestemming voor het gebruik van mijn gegevens zoals omschreven in deze verklaring.