Logo

Logo

Een logo is de identiteit van een organisatie en is bepalend voor de uitstraling en gevoel die een organisatie geeft aan de buitenwereld. Het is de basis van alle uitingen van een organisatie en het belangrijkste onderdeel van de huisstijl. Een logo komt in alle facetten van de organisatie terug en moet herkenbaar zijn en passen bij de identiteit van een bedrijf.

Wij kunnen u helpen bij het ontwerpen van een professioneel logo die het best bij u en uw bedrijf/organisatie past. Wij nemen alle tijd om de perfecte logo voor u te ontwikkelen. Bij het ontwerpen van een logo komt meer kijken dan u misschien in eerste instantie denkt. Wij, bij Brand4life, vinden het belangrijk dat het logo echt bij u en uw bedrijf past. Daarom gaan we net zo lang door, totdat zowel u als wij tevreden zijn met het ontwerp en het uiteindelijke resultaat. Zo bent u gegarandeerd van een logo waar u echt blij mee bent en die u nog vele jaren met trots kunt gebruiken.

Wij kunnen een logo volledig nieuw ontwerpen. Ook zouden we een bestaand logo kunnen verfraaien en in een nieuw jasje kunnen steken.

Wilt u een nieuw logo laten ontwerpen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of via: 06-24320007 of info@brand4life.nl.

Contactformulier

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Ik heb kennis genomen van het privacybeleid en ik geef toestemming voor het gebruik van mijn gegevens zoals omschreven in deze verklaring.