Huisstijl

Huisstijl

U hebt een nieuwe logo en daar hoort uiteraard ook een eigen huisstijl bij. Wij kunnen de stijl van uw logo doortrekken naar uw visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en e-mailhandtekening. Dit alles om de beste uitstraling van je bedrijf richting je klanten en relaties te hebben. Een bestaande huisstijl kunnen we uiteraard ook in een nieuw jasje steken voor een nieuwe frisse look.

Visitekaartjes

Een visitekaart is een communicatiemiddel die u kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. Het is een kaart die u als ondernemer of in een bepaalde zakelijke rol altijd bij u heeft. Een kaart die u aan mensen kunt geven tijdens een eerste ontmoeting bij een zakendiner, netwerkbijeenkomst of feest. Door visitekaartjes uit te wisselen geeft u bewust en onbewust aan dat u open staat voor een gesprek of handel. Daarom is het erg belangrijk dat u opvalt met uw visitekaart.

Bij Brand4life denken we graag met u mee over welke informatie op uw visitekaart moet komen. Wij ontwerpen voor u gave visitekaartjes die u met trots zult weggeven.

Briefpapier & enveloppen

Heb je een ontwerp voor uw briefpapier of enveloppen nodig? Wij kunnen u helpen. Je briefpapier en enveloppen komen regelmatig onder ogen van je klanten, relaties en leveranciers. Daarom is het verstandig om hiervoor een professioneel ontwerp te hebben, die in lijn is met de uitstraling met je huisstijl (logo, visitekaartjes, etc.).

E-mailhandtekening

We mailen dagelijks over en weer met onze klanten, relaties en leveranciers. Een professionele en strakke e-mailhandtekening kan er voor zorgen dat u goed en vertrouwd voor de dag komt tijdens uw mailconversaties met bovengenoemde doelgroep. Een mailhandtekening in uw eigen huisstijl is tegenwoordig erg belangrijk. Wij kunnen hierbij helpen.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek of het opvragen van een offerte.

 

Contactformulier

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Ik heb kennis genomen van het privacybeleid en ik geef toestemming voor het gebruik van mijn gegevens zoals omschreven in deze verklaring.