Social media marketing

Social media marketing

Social media is niet meer weg te denken binnen de marketing. Bij social media draait het allemaal om het inspelen op de actualiteit, het zichtbaar zijn en het in gesprek komen met klanten. Continuïteit, creativiteit en goede content zijn belangrijk om succesvol zijn.

Met social media kunt u snel en laagdrempelig in gesprek komen en voor betrokkenheid zorgen bij uw klanten. U kunt klanten persoonlijk aanspreken en online verder helpen bij hun wensen en behoeften. Ook is social media een uitstekend middel om bezoekers naar uw website te krijgen.

Opzetten social media

Wij kunnen u helpen bij het opzetten van uw social media kanalen. Wij kunnen u op een professionele manier adviseren en ondersteunen bij dit proces. Wij adviseren u op basis van uw doelgroep en product of dienst, welke social media kanalen u zou moeten inzetten. Wij letten op de professionaliteit van uw teksten, de kwaliteit van de foto’s, het bepalen van een strategie en geven advies hoe u uw doelgroep het beste kunt bereiken en uw netwerk online kunt vergroten. Brand4life kan u helpen bij het totaalpakket, maar ook afzonderlijk kunt u hulp ontvangen.

 

Social media advies

Wij analyseren uw social media activiteiten en brengen de sterke en zwakke punten in kaart. Wij zoeken naar kansen en denk na over creatieve acties voor uw bedrijfspagina. Wij geven onze aanbevelingen, zodat u uw social media activiteiten op Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram naar een hoger level kunt tillen. Wij helpen u naar meer naams- en merkbekendheid.

Adverteren met social media

Wij kunnen u helpen bij bij het juist instellen van uw social media (Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram) advertenties. Advertenties waarmee u doelgericht uw doelgroep kunt bereiken met een specifieke boodschap. Meer verkeer naar uw website, meer leads en meer sales.

 

Social media abonnement

Maakt u zakelijk al gebruik van social media, maar het liefst geeft u dit uit handen door tijdsgebrek, geen inspiratie of simpelweg het gemak, dan kunt u kiezen voor een social media abonnement. Wij nemen uw social media kanalen uit handen en zorgen voor de content. Wij publiceren in overleg verschillende berichten via social media en halen het optimale uit uw online activiteiten.

Wij presenteren de resultaten in overzichtelijke rapportages, waarin wij de voortgang cijfermatig in kaart brengen en op basis hiervan verbeterslagen maken. Wij vergroten uw naams- en merkbekendheid!

Wij beheren de social media kanalen van:

 

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek of het opvragen van een offerte.

Contactformulier

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Ik heb kennis genomen van het privacybeleid en ik geef toestemming voor het gebruik van mijn gegevens zoals omschreven in deze verklaring.