Social media marketing

Social media marketing

Social media is niet meer weg te denken binnen de marketing. Bij social media draait het allemaal om het inspelen op de actualiteit, het zichtbaar zijn en het in gesprek komen met klanten. Continuïteit, diversiteit en een sterke content zijn cruciaal voor het succesvol zijn. Brand4life helpt u bij het succesvol worden met uw social media.

Met social media kunt u snel en laagdrempelig in gesprek komen en voor betrokkenheid zorgen bij uw klanten. U kunt op individueel niveau te weten komen wat de klant denkt en waar de behoefte ligt. U kunt  klanten persoonlijk aanspreken en online verder helpen bij hun wensen en behoeften. Ook is social media een uitstekend middel om voor traffic naar de website te zorgen. Mits u hier de juiste aandacht aan besteed.

Opzetten social media
Wij kunnen u helpen bij het opzetten van uw social media kanalen. Wij kunnen u op een professionele manier adviseren en ondersteunen bij dit proces. Wij adviseren u o.a. op basis van uw doelgroep en product of dienst, welke social media kanalen u zou moeten inzetten. Wij letten op de professionaliteit van uw teksten, de kwaliteit van de foto’s, het bepalen van een strategie en geven advies hoe u uw doelgroep het beste kunt bereiken en uw netwerk online kunt vergroten. Brand4life kan u helpen bij het totaalpakket, maar ook afzonderlijk kunt u hulp ontvangen.

Social media agenda
Wij zorgen voor overzicht en structuur door een social media agenda op te zetten, waarin duidelijk wordt wanneer u welke informatie zou moeten en kunnen delen. Door deze agenda op te volgen, voorkomt u dat uw social media activiteiten achterblijven. Social media heeft continuïteit en structuur nodig en dat is waar wij voor zorgen met een social media agenda.

Social media advies
Voor het geven van een succesvol social media advies gaan wij o.a. onderzoeken wie uw doelgroep is, op welke social media kanalen zij zich bewegen en hoe u waarde kunt toevoegen met uw eigen social media activiteiten. Wij bepalen samen met u een content strategie en proberen uw online doelgroep zo succesvol mogelijk te bereiken. Wij denken voor u na over hoe wij uw merk verder kunnen laten groeien en hoe wij uw online netwerk kunnen vergroten.

”Ook als u al actief bent op social media kunnen wij met een deskundige blik kijken naar de voortgang van uw huidige online activiteiten en de behaalde resultaten. Op basis hiervan geven wij advies over eventuele verbeteringen van uw social media activiteiten”.

Adverteren met social media
Wij kunnen ook helpen bij het opzetten van social media (Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn) advertenties. Ook kunnen wij voor u Google Adwords campagnes opzetten. Alles om goed gevonden te worden en mogelijke klanten naar uw website te trekken. Wij zetten advertenties (campagnes en acties) op die u doelgericht bij de gewenste doelgroep onder de aandacht brengt. Bereik 1000 tot 100.000 mensen (o.b.v. regio, woonplaats, leeftijd, geslacht, interesses en meer..) met uw boodschap. De advertenties zijn perfect meetbaar. Uw boodschap wordt alleen getoond aan de doelgroep die u hebt geselecteerd.

Social media abonnement
Maakt u zakelijk al gebruik van social media, maar het liefst geeft u dit uit handen door tijdsgebrek, geen inspiratie of simpelweg het gemak, dan kunt u kiezen voor een social media abonnement. Wij nemen uw social media kanalen uit handen en zorgen voor de content. Wij publiceren in overleg verschillende berichten via social media en halen het optimale uit uw online activiteiten.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek of het opvragen van een offerte.

 

Contactformulier

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht