Menukaarten

Menukaarten

Wij ontwerpen menukaarten, lunchkaarten en drankkaarten in verschillen maten en vormen. U kunt denken aan bijvoorbeeld ingebonden menukaarten met een beschermlaag. Een menukaart ziet bijna iedere klant van uw restaurant of horecabedrijf. Daarom moet deze er goed en verzorgd uitzien. Wij ontwerpen kwaliteitskaarten die passen bij uw bedrijfsidentiteit en langdurig goed blijven.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor uw menukaart. Dit kan als boekje gerealiseerd worden of in een plastic mapje. Wij adviseren u graag over wat het het meest geschikt is voor uw bedrijf en uitstraling.

Drankkaart
Een drankkaarten wordt vaak los van de gewone kaart gebruikt en in een standaard of houder op de tafels geplaatst. Drankkaarten worden gedrukt op het door u gewenste formaat en duurzaam gelamineerd voor binnen en buitengebruik voor bescherming van de kaart.

Afhaalfolder
Ook kan het zijn dat u een afhaalfolder wilt laten ontwerpen. Ook deze kunnen we in verschillende vormen en maten ontwerpen. Voor de bedrukking kunt u ook kiezen uit verschillende soorten materiaal. Wij denken graag met u mee over het ontwerpen en de realisatie van de folder.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek of het opvragen van een offerte.

 

Contactformulier

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht