Emailmarketing

Emailmarketing

Investeren in e-mailmarketing is wellicht de moeite waard voor u en uw organisatie. U hebt de afgelopen jaren een database opgebouwd met klantengegevens, waaronder emailadressen. Of; u wilt dit graag doen om emailmarketing in te kunnen zetten. Mits u emailmarketing goed inzet, kan dit een vorm van relatiebeheer worden die tegelijkertijd uw omzet kan verhogen. Hoe mooi zou het zijn als u nog meer omzet kunt realiseren door uw huidige tevreden klanten goed te bedienen?

De tijd dat de consument verleid wordt tot een aankoop door het versturen van alleen maar een nieuwsbrief lijkt voorbij te zijn. Tegenwoordig wordt er van organisaties verwacht om overal relevant te zijn voor de potentiële klant. Een boodschap in een nieuwsbrief moet volledig aansluiten op de situatie van de ontvanger van de mail, alleen dan zult u zien dat hij of zij over zal gaan tot actie. Het is daarom erg belangrijk om de berichten perfect af te stemmen op de geselecteerde doelgroep. Dan kunt u succesvol worden met emailmarketing.

Vaak hebben bedrijven erg veel informatie beschikbaar over huidige klanten. Een schat aan informatie, die helaas niet altijd goed worden benut. Het is daarom goed om de data goed te analyseren en te kijken waar de potentie zit. U weet vaak waar uw klanten fan van zijn en welke producten zij graag gebruiken. Waarom zou u niet op basis van deze kennis emailmarketing acties opzetten, waarbij u aandacht besteedt aan cross-selling. Of dat u een bepaalde periode aandacht besteedt aan producten die erg interessant kunnen zijn voor uw klanten. Uw klanten zijn dichtbij u, u hoeft alleen nog maar goed en effectief met ze te communiceren. Bind uw klanten aan uw bedrijf en stimuleer herhalingsaankopen.

Brand4life weet als geen ander hoe internetmarketing succesvol ingezet moet worden. We werken op basis van een emailmarketing kalender die wij samen met u opstellen. Samen bepalen we een strategie, zetten acties op, zorgen voor de content en voor de verzending. Wij zijn er bij van begin tot eind.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op via telefoonnummer 06-24320007 of door te mailen naar info@brand4life.nl.