Over ons

Over ons

Brand4life is een full-service marketing- en communicatiebureau uit Zwolle, opgericht in juli 2016. Wij helpen ondernemers bij verschillende marketing- en communicatievraagstukken. Wij zij geen bureau die anderen zegt hoe het moet gebeuren en wat een ander moet doen. Wij gaan in gesprek en doen het samen. Wij staan bekend om onze creativiteit, kwaliteit, persoonlijke aanpak en betrokkenheid met onze opdrachtgevers en opdrachten.

Ieder bedrijf heeft een verhaal dat gezien en verteld moet worden. Het ontstaan van een organisatie, haar visie, passie, de medewerkers en meer.. dit allemaal zijn belangrijke aspecten voor een bedrijf die de identiteit van een bedrijf weergeven. Dit verhaal vertellen kan op verschillende manieren. Wij helpen bedrijven om dit verhaal zo goed mogelijk te verwoorden en dit te uiten door middel van verschillende communicatiekanalen (online- en offline).

Wij helpen bij het bedenken en ontwikkelen van diverse concepten om het bedrijf en een verhaal zo goed mogelijk online en offline te presenteren. Wij zetten campagnes en acties op om nog meer naamsbekendheid te krijgen en bedrijfsdoelen te realiseren. Wij ontwerpen en bouwen aan merken! Wij verspreiden promotiematerialen en zoeken naar de beste manier om de doelgroep te bereiken van onze opdrachtgever.

”Uw partner die u ieder moment kunt bellen voor advies en ondersteuning” – Brand4life.

 

Onze diensten

 

 

Wilt u meer weten? Neem dan contact op via onderstaand formulier voor een vrijblijvend gesprek.

 

Contactformulier

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht