Copywriting

Copywriting

Copywriting

Een goede tekst staat nooit op zichzelf. Een goede tekst past in de context, wordt door juiste mensen graag gelezen en dient een doel. Verschillende soorten professionele zakelijke teksten. Formeel, informeel of commercieel. Foutloos, begrijpelijk en aangenaam om te lezen. Deze teksten schrijven wij.  Wij streven naar perfecte teksten, waarbij de inhoud met zorg wordt opgesteld. De kern van de boodschap zal helder geformuleerd worden, zodat het de lezer weet te pakken.

Soorten teksten

Sta je voor een schriftelijke uitdaging en lukt het niet om de juiste woorden op papier te krijgen, dan kan je wellicht wel wat hulp gebruiken. Staar niet uren naar je beeldscherm om bijvoorbeeld die ene mailing of nieuwsbericht te schrijven. Die tijd kun je beter ergens anders aan besteden. Wij nemen het voor je uit handen en zorgen voor professionele teksten gericht op jouw doelgroep.

Teksten voor:

Advertenties, social media, mailings, flyers, folders of brochures,
e-mailings, websites, magazines, nieuwsbrieven, persberichten, columns of blogs.

SEO teksten

Je wilt graag met je website jouw doelgroep bereiken. Goede SEO teksten kunnen hierbij cruciaal zijn voor jou vindbaarheid. Het gaat er niet om dat je meerdere malen een zoekterm gaat herhalen. De tekst moet nog wel prettig leesbaar zijn. Misschien is het herhalen van woorden wel goed voor je vindbaarheid, maar je wilt ook niet dat je potentiële klanten afhaken. Goede SEO teksten schrijven betekend een goede leesbaarheid van je webteksen, gecombineerd met de juiste keywords die passen binnen jouw thema.

Blog service

Met onze blogservice kun je je diensten en producten bij je doelgroep op een effectieve manier onder de aandacht brengen. De blogs die wij voor jou schrijven kun je plaatsen op je website en deze vervolgens gebruiken voor je social media en nieuwsbrieven. Door het verspreiden van blogs laat je je kennis en expertise zien. Dit kan zelfs zo ver gaan dat er een vertrouwensband opgebouwd kan worden met je volgers en je doelgroep. Dit kan mogelijk als resultaat opleveren dat potentiële geïnteresseerden jouw klant worden.

Wij leveren twee keer in de maand actuele blogs aan over jouw onderwerp of vakgebied. Het is ook mogelijk om zelf onderwerpen aan te dragen. Onze blogservice is dé manier om content marketing in te zetten om klanten aan jouw organisatie te binden.

Waar kunnen we je bij helpen?