Online Adverteren

Online Adverteren

Online adverteren

Bereik je doelgroep snel met de mogelijkheden van online adverteren. Online adverteren is een kostenefficiënte marketingmiddel met een maximaal doelgericht bereik. Heb je een professionele website, maar nog niet het gewenste aan bezoekers en conversie? Met online adverteren kun je aanwezig zijn op de plekken waar je doelgroep naar je op zoek is. Zoekmachines, social media of display netwerk. Met goede online advertenties kun je op het juiste moment op de juiste plek getoond worden. Zo maak je kans op het verhogen van het aantal geïnteresseerde bezoekers en conversie op je website. Online adverteren is een uitstekend marketingmanier voor het vergroten van naamsbekendheid of het genereren van leads en / of verkopen.

Waarom online adverteren?

Met online adverteren kun je meer bezoekers, conversies en/of naamsbekendheid krijgen. Op basis van jouw doelstellingen kunnen we verschillende online advertentievormen opzetten. Samen bepalen we het juiste platform voor jouw online campagne. Een belangrijk en groot voordeel van online adverteren is de meetbaarheid van de campagnes. De resultaten van de campagnes zijn goed inzichtelijk. Je weet exact wat het kost en wat het oplevert. We overschrijven nooit het afgesproken budget. Doormiddel van een zoekwoordenanalyse selecteren we de juiste woorden voor de beste campagnes. Wij sturen maandelijks een overzichtelijke rapportage over de voortgang van de campagnes.

Online Advertentie mogelijkhedenGoogle AdwordsRemarketingGoogle Display
NetwerkSocial Media
Advertising


Zoekmachine adverteren (Google Adwords) wordt ook wel SEA genoemd. Het is een snelle manier om direct bovenaan de zoekresultaten in Google te komen. Door met Google Adwords te adverteren wordt je advertentie bij relevante zoekopdrachten van potentieel klanten getoond. De kosten worden berekent op basis van clicks op je advertentie(s), waarbij je dus alleen betaalt als iemand op jouw advertentie klikt.

Remarketing is een mooie manier om mensen die je website bezoeken, maar je website hebben verlaten, nog eens te laten herinneren dat ze bij je terecht kunnen. Mensen die net iets meer overtuiging nodig hebben en twijfelen, kun je toch overhalen om die stap te nemen. Het is een effectieve methode om afhakers opnieuw naar je website te krijgen zodat ze alsnog actie ondernemen.

Met Display Adverteren kun je online advertenties laten zien op vele verschillende websites die aangesloten zijn bij het Google netwerk. Je advertenties worden heel gericht getoond door de targeting die we kunnen instellen op basis van doelgroepen, profielen, onderwerpen en gerichte zoekwoorden. Het is een effectieve manier om jou bedrijf, product of campagne onder de aandacht van jouw potentiele klanten te brengen.

 

Social Media Marketing wordt steeds belangrijker en is een zeer effectieve methode om doelgroepen te bereiken. Social media blijft steeds groeien qua actieve gebruikers. Er komen nieuwe social media kanalen aan. Facebook, LinkedIn en Instagram zijn momenteel de grote spelers. Dit zijn social media kanalen die zeer interessant kunnen zijn voor bedrijven, om hierop de doelgroep via deze weg te benaderen en te bereiken.

Waar kunnen we je bij helpen?