Social Media Marketing

Social Media Marketing

Social Media Marketing

Social media is niet meer weg te denken binnen de marketing. Bij social media draait het allemaal om het inspelen op de actualiteit, het zichtbaar zijn en het in gesprek komen met klanten. Continuïteit, diversiteit en een sterke content zijn cruciaal voor het succesvol zijn. Met social media kun je snel en laagdrempelig in gesprek komen en voor betrokkenheid zorgen bij je klanten. Je kunt op individueel niveau te weten komen wat de klant denkt en waar de behoefte ligt. Je kunt klanten persoonlijk aanspreken en online verder helpen bij hun wensen en behoeften. Ook is social media een uitstekend middel om voor traffic naar de website te zorgen. Mits je hier de juiste aandacht aan besteed.

Social media advies

Voor het geven van een succesvol social media advies gaan wij o.a. onderzoeken wie uw doelgroep is, op welke social media kanalen zij zich bewegen en hoe u waarde kunt toevoegen met uw eigen social media activiteiten. Wij bepalen samen met u een content strategie en proberen uw online doelgroep zo succesvol mogelijk te bereiken. Wij denken voor u na over hoe wij uw merk verder kunnen laten groeien en hoe wij uw online netwerk kunnen vergroten. ”Ook als u al actief bent op social media kunnen wij met een deskundige blik kijken naar de voortgang van uw huidige online activiteiten en de behaalde resultaten. Op basis hiervan geven wij advies over eventuele verbeteringen van uw social media activiteiten”.

Adverteren

Wij kunnen ook helpen bij het opzetten van social media advertenties. Advertenties (campagnes en acties) die u doelgericht opzet en bij de gewenste doelgroep onder de aandacht brengt. Bereik 1000 tot 100.000 mensen (o.b.v. regio, woonplaats, leeftijd, geslacht, interesses en meer..) met uw boodschap. De advertenties zijn perfect meetbaar. Uw boodschap wordt alleen getoond aan de doelgroep die u hebt geselecteerd.

Social media uitbesteden

Maak je zakelijk al gebruik van social media, maar het liefst geef je dit uit handen door tijdsgebrek, geen inspiratie of simpelweg het gemak, dan kun je ervoor kiezen om je social media uit te besteden. Wij nemen jouw social media kanalen uit handen en zorgen voor de content. Wij publiceren in overleg verschillende berichten via social media en halen het optimale uit jouw online activiteiten.

Coaching & Training

Ben je op zoek naar iemand die jouw bedrijf of het bedrijf waar je voor werkt op een persoonlijke en praktische manier op weg helpt met het slim en resultaatgericht inzetten van social media? Dan kunnen wij jou helpen.

Wij komen graag langs bij ondernemers en bedrijven om te adviseren en te coachen over onder andere het opzetten van een goede social media strategie en het gebruik van verschillende social media kanalen.

Onze coaching- en trainingssessies zijn volledig toegespitst op jouw bedrijf. Het is persoonlijk, waarbij jij de tempo van de sessie bepaald. Na een sessie kun je direct praktisch aan de slag.

Waar kunnen we je bij helpen?